Jak na džem




Návodů, jak uvařit ten nejlepší džem najdete stovky. My se řídíme tradičními

postupy a slova jako rychlost, kvantita, dochucovadla jsou nám cizí. U nás

rozvaříme sezónní, lokální celé ovoce až do dosáhnutí řidší konzistence a to

je důvod, proč v džemu najdete velké kousky ovoce. Prostě vidíte, co jíte.

Lahodnou chuť ovoce ucítíte pokaždé, když si dáte lžičku jakéhokoliv ZEZEM

džemu.


Naší hlavní surovinou je ovoce, džem jsme začali vyrábět tak, aby chutnal

nám, rodině a našim přátelům. Rádi ho nabídneme i Vám a to pořád ve stejné

kvalitě a podle stejného postupu. Nic se nemění, jen to, že si na našich

džemech pochutnáte teď i Vy s námi.


Náš ZEZEM tip na závěr je džem namazaný na čerstvý krajíc chleba

s máslem a kakao. Prostě návrat do dětství, kdy snad každý o prázdninách

ochutnal babiččin džem.



Artboard 12_4x-100.jpg
  • Facebook
  • Instagram
0