Co dělá náš sirup sirupem?

 

U popisu každého našeho produktu se dozvíte, že součástí složení každé lahvičky, která putuje k Vám domů, je cukr, ovoce, pitná voda a také kyselina citronová. Málokdo ale ví, proč uvádíme jako první položku cukr a ne ovoce, když říkáme, že naše produkty obsahují minimum cukru. Odpověď je v tomto případě vcelku snadná. Každý produkt prodávaný pod označením sirup musí mít podíl cukru minimálně 50 %, a proto dáváme do našich sirupů minimální možné množství cukru a zároveň maximum ovoce.

Kdo už je vyzkoušel, tak ví, že najde v každé lahvi nejen šťávu z ovoce, ale také kousky, protože jsme se rozhodli jít cestou krájení, sekání a mixování ovoce, nikoli pasírování.

Všechny sirupy se vaří v kotli, ze kterého se stáčí do menších hrnců, a poté se ručně plní do skleněných 500ml lahví. Vše se na závěr pasteruje v zavařovacím hrnci a nechává se chladnout. Abyste je rozeznali od ostatních, nemůžeme zapomenout na nalepení etikety s logem. Pak už mohou ovocné sirupy vyrazit na cestu za Vámi!

Vyzkoušet je můžete k přípravě studených nebo teplých, alkoholických i nealkoholických nápojů. Záleží na Vaší chuti, jak si je zamilujete!