Jak na džem

Návodů, jak uvařit ten nejlepší džem najdete stovky. My se řídíme tradičními postupy a slova jako rychlost, kvantita, dochucovadla jsou nám cizí. U nás rozvaříme sezónní, lokální celé ovoce až do dosáhnutí řidší konzistence a to je důvod, proč v džemu najdete velké kousky ovoce. Prostě vidíte, co jíte. Lahodnou chuť ovoce ucítíte pokaždé, když si dáte lžičku jakéhokoliv ZEZEM džemu.

 

Naší hlavní surovinou je ovoce, džem jsme začali vyrábět tak, aby chutnal nám, rodině a našim přátelům. Rádi ho nabídneme i Vám a to pořád ve stejné kvalitě a podle stejného postupu. Nic se nemění, jen to, že si na našich džemech pochutnáte teď i Vy s námi.

 

Náš ZEZEM tip na závěr je džem namazaný na čerstvý krajíc chleba s máslem a kakao. Prostě návrat do dětství, kdy snad každý o prázdninách ochutnal babiččin džem.